Takže budou tam 4 "ženstva" a netuším kolik mužstev.Odjezd v 8 hod.Jedno auto já a druhé snad Eva.Jede s náma Růžena puntikatá.Hraje se na antuce.
P.S. a kdyby někdo nevěděl co si má vzít na sebe,tak ať se zeptá Řehuly.
Fórum
Datum: 25.06.2010
Titulek: turnaj Bučovice
Datum: 22.06.2010
Titulek: tréninky
Tak tréninky do konce června jsou už jen U Červených od 18 hod.Turnaj v neděli 27.6. v Bučovicích platí.Počítáte s ním či ne?
Titulek: Re: tréninky
S turnajem počítám, kluci si prý vystačí sami.
A abychom se na něj dobře vyspinkali, sobotní "garden party" v Lužicíh se ruší.
Titulek: Re: Re: tréninky
Holky, tak jsem Bc.!!!! Ve ctvrtek bych mela trenink stihat a v nedeli se rada zucastnim turnaje. Budu mit sice po nocni, ale bude to v poho :-)))
Datum: 23.06.2010
Titulek: Eva Bc.
Evi, gratuluji, ted si vydechnes a zacnes nanovo, ne? A hrát turnaj po akci je pohodička, už nejde o postup tak si to užijte.
Titulek: Re: Bc.
Móóóc gratulujeme!!!
A máme taky radost z toho, že už přestáváš kouřit :-)
Titulek: Re: Re: Re: tréninky
Gratulace, doufám, že tím to nekončí...a vrhneš se na další cíle..Měj se a užívej si zaslouženého titulu.
Datum: 11.06.2010
Titulek: Do toho !!!
Držím Vám palce, ať to ve Znojmě zvládnete a doufám, že se mi tentokrát povede přijít Vám fandit v neděli . Minule jsem přišla na Sokolovnu ve 12 hod. - těsně po skončením zápasů - dobře mi tak - mám se podívat na "forum". Tak hurá do vítězného tažení !!!
Datum: 10.06.2010
Titulek: zápas Znojmo
V sobotu nás čeká Znojmo odjezd v 7:30 od Moravy (Břehule).Zbytek dle dohody.První společná káva na benzince Shell Bantice je to po levé straně za Lechovicema.Hrajem v tělocvičně na Rumunské ulici.
V neděli doma u ČD pak lehké ukončení sezóny u nás-sebou plavky a drobné občerstvení.Zvaní jsou všichni kdo jsou nám sympatičtí.A to hned tak někdo není,že jo.
P.S.Lence gratuluji jen dost dobře nechápu co má životní prostředí společného s dutinou ústní?
Datum: 04.06.2010
Titulek: přijímačky
Já se vám musím děvčata pochlubit! jsem přijatá do Olomouce na Ochranu a tvorbu životního prostředí! tak konečně nějaký úspěch! tak v pondělí:)