Buchta 8 minutová třepací - od kapitánky Petrušky

01.11.2010 10:08

Přátelé, kamarádi, tak z našeho webu se stává volejbalová kuchařka... No budiž, když si to tak volejbaloví příznivci tohoto webu přejí... :o)))

Buchta 8 minutová třepací


2x šlehačka (cca 125ml)
2x puding Créme Olé bez vaření
2x mandarinky kompot menší já měla broskve + ananas -lehce rozmixovaný
1x vafle
1x šlehačky v prášku

Postup:
1) Do většího hrnce s poklicí, která dobře těsní, nalijeme dvě smetany na šlehání, dva mandarinkové kompoty i se štávou a nasypeme dva pudingy. Základem úspěchu je konkrétní puding Créme Olé. Spořiví lidé vyzkoušeli samozřejmě i jiné, lacinější pudingy, ale ty nefungují a neudělají z ingrediencí takovou pěknou hustou a hladkou hmotu. V obchodech koupíte puding vanilkový i čokoládový.

2) Nic nemícháme! Hrnec jen zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.

3) Takto připravenou dortovou náplň natřeme na vafle,které jsem před tím pokapala rumen a šťávou z konzervy.

4) Ozdobíme šlehačkou, vyrobenou klasickou metodou z třecí smetany. Lenivé hospodyňky mohou použít šlehačku ve spreji.Já nejsem lenivá a použila jsem šlehačku v prášku...