Buchta 8 minutová třepací - od kapitánky Petrušky
Přátelé, kamarádi, tak z našeho webu se stává volejbalová kuchařka... No budiž, když si to tak volejbaloví příznivci tohoto webu přejí... :o)))
Buchta 8 minutová třepací
2x šlehačka (cca 125ml)
2x puding Créme Olé bez vaření
2x mandarinky kompot menší já měla broskve + ananas -lehce rozmixovaný
1x vafle
1x šlehačky v prášku
Postup:
1) Do většího hrnce s poklicí, která dobře těsní, nalijeme dvě smetany na šlehání, dva mandarinkové kompoty i se štávou a nasypeme dva pudingy. Základem úspěchu je konkrétní puding Créme Olé. Spořiví lidé vyzkoušeli samozřejmě i jiné, lacinější pudingy, ale ty nefungují a neudělají z ingrediencí takovou pěknou hustou a hladkou hmotu. V obchodech koupíte puding vanilkový i čokoládový.
2) Nic nemícháme! Hrnec jen zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.
3) Takto připravenou dortovou náplň natřeme na vafle,které jsem před tím pokapala rumen a šťávou z konzervy.
4) Ozdobíme šlehačkou, vyrobenou klasickou metodou z třecí smetany. Lenivé hospodyňky mohou použít šlehačku ve spreji.Já nejsem lenivá a použila jsem šlehačku v prášku...